Vrouwelijke Taxichauffeur

Ladycab Alkmaar: de prettige taxi voor de vrouw en man.
Niet alle vrouwen vinden het even prettig om in een taxi te stappen met een mannelijke chauffeur. Om hieraan tegemoet te komen is er nu de Ladycab: een taxi met een vrouwelijke chauffeur.
Wat is een Ladycab?
Met een vrouwen taxi bedoelen we een taxi die bestuurd wordt door een vrouwelijke chauffeur. Deze taxi neemt mannen en vrouwelijke passagiers mee.

Waarom Ladycab?
Er zijn vrouwen die een mannelijke taxichauffeur als intimiderend ervaren. Zij durven en kunnen zich niet goed te uiten als een man de taxi bestuurd. Ook zijn er vrouwen die vanuit hun geloofsovertuiging niet bij een man in een taxi mogen stappen. Voor hen is het altijd een heel gedoe om een taxi te bestellen die bestuurd wordt door een vrouw. Natuurlijk zijn er ook vrouwen die het gewoon prettiger vinden om door een vrouw gereden te worden. Voor hen is de vrouwen taxi een hele fijne uitkomst.

Waar rijdt de taxi?
De vrouwen taxi Alkmaar rijdt, behalve in Alkmaar en omgeving, door de hele provincie Noord- Holland. Tevens rijdt Ladycab Alkmaar ook naar Schiphol en andere luchthavens in Nederland, Duitsland en België. Altijd handig als u op zakenreis of op vakantie gaat. De vrouwen taxi kan overigens door zowel particulieren als bedrijven geboekt worden.

Wie rijdt de Ladycab Alkmaar? 
Zoals gezegd wordt onze taxi voor vrouwen en mannen  uitsluitend door vrouwelijke chauffeurs bestuurd. Deze taxichauffeurs hebben jarenlange ervaring achter het stuur. Daarbij zijn ze klantvriendelijk, professioneel en houden goed rekening met uw privacy.

Hoe boek ik een rit?
U kunt al onze ritten, dus ook die met de vrouwen taxi Alkmaar, boeken via onze website.
Bel nu 06 840 565 07 of naar 072 566 99 77 om uw taxi te reserveren.