Lady Cab

Een taxi voor een door vrouwen. Dat is de Ladycab bij Taxi Broos. Omdat deze taxichauffeurs zelf ook vrouwen zijn, begrijpen zij als geen ander dat het voor vrouwen soms lastig kan zijn bij een mannelijke taxichauffeur in te stappen. Daarom vonden wij de Ladycab uit.

 

Een mannelijke taxichauffeur kan voor sommige vrouwen intimiderend voelen, sommige vrouwen mogen uit geloofsovertuiging niet bij een man in stappen en sommige vrouwen willen, als ze dan toch de keuze hebben, gewoon liever een vrouwelijke taxichauffeur. De Ladycab is de perfecte oplossing. Uiteraard zijn mannen ook welkom in onze speciale vrouwentaxi,

Net zoals de mannelijke chauffeurs bij Taxi Broos hebben deze vrouwelijke chauffeurs jarenlange ervaring en zijn ze professioneel op het gebied van privacy. Ook deze ritten kunt u boeken via onze website, u kunt van te voren uit rekenen wat u betaald en u kunt hem ook alvast betalen. Scheelt u weer onnodig rondlopen met cash geld. Ook de Ladycab rijdt door heel Noord Holland en is voor zowel particulieren als bedrijven te boeken. Gaat u op zakenreis of vakantie? Wij brengen u ook van en naar Schiphol of een andere luchthaven in Duitsland, Nederland en Belgiƫ.

Neem hiervoor contact met ons op via Whatsapp of telefonisch op het nummer: : 06-552 969 60 / 072-566 99 77 of reserveer meteen online.