Luchthaven Taxi

Begin juni 2014 zijn de activiteiten van Taxi Broos uitgebreid met de overname van Schiphol heen en weer. Door deze overname kunnen wij u in de kop van Noord-Holland zeer voordelige reizen van en naar Schiphol Airport, Rotterdam Airport en Eindhoven Airport aanbieden.

Hier begint uw vakantie of zaken reis zorgeloos naar uw luchthaven. Met onze luchthaven Taxi reist u ontspannen en comfortabel naar elke luchthaven in Nederland, Duitsland en Belgiƫ. De prijzen op de site gelden alleen voor Schiphol Airport, Rotterdam Airport en Eindhoven Airport. Voor andere luchthavens verzoeken wij u contact op te nemen via de mail. U kunt uw reis boeken vanaf huis, vanaf de luchthaven of een retour reis. Ook voor vervoer naar de opstapplaats voor uw touringcar of haven voor u cruise bent u bij Taxi Broos aan het juiste adres, neemt u contact op met onze centralist voor een scherpe prijsopgave. De online prijzen gelden alleen wanneer u minimaal 12 uur van te voren boekt. Indien u acuut naar Schiphol moet vertrekken, neemt u dan contact op met onze centralist.

Dus, wilt u voordelig en zorgeloos uw vakantie of zakenreis beginnen? boek u reis dan ( telefonisch of online ) via Taxi Broos ( Luchthaven Taxi ). Zakelijke klanten die regelmatig naar een luchthaven reizen, kunnen wij op rekening vervoeren. Neemt u hierover contact op met ons.
De prijzen op de site gelden voor luchthaven Schiphol Amsterdam, Rotterdam airport en Eindhoven airport.