Luchthaven Taxi

Begin juni 2014 zijn de activiteiten van Taxi Broos uitgebreid met de overname van Schiphol heen en weer. Door deze overname kunnen wij u in de kop van Noord-Holland zeer voordelige reizen van en naar Schiphol aanbieden.

Hier begint uw vakantie of zaken reis zorgeloos naar uw Luchthaven Schiphol. Met Schiphol heen en weer reist u ontspannen en comfortabel naar elke luchthaven in Nederland, Duitsland en Belgiƫ. De prijzen op de site gelden alleen voor de Luchthaven Schiphol Amsterdam. Voor andere luchthavens verzoeken wij u contact op te nemen via de mail. U kunt uw reis boeken vanaf huis, vanaf de luchthaven of een retour reis. Ook voor vervoer naar de opstapplaats voor uw touringcar of haven voor u cruise bent u bij Taxi Broos aan het juiste adres, neemt u contact op met onze centralist voor een scherpe prijsopgave. De online prijzen gelden alleen wanneer u minimaal 12 uur van te voren boekt. Indien u acuut naar Schiphol moet vertrekken, neemt u dan contact op met onze centralist.

Dus, wilt u voordelig en zorgeloos uw vakantie of zakenreis beginnen? boek u reis dan ( telefonisch of online ) via Taxi Broos ( Luchthaven Taxi ). Zakelijke klanten die regelmatig naar een luchthaven reizen, kunnen wij op rekening vervoeren. Neemt u hierover contact op met ons.
De prijzen op de site gelden voor luchthaven Schiphol Amsterdam, Rotterdam airport en Eindhoven airport.