Taxi Alkmaar

Wilt u een taxi in Alkmaar? Dan ben u bij Broos Taxi Alkmaar aan het juiste adres. Wij zijn een taxiservice actief in Alkmaar. Wij zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar voor taxiritten vanuit of naar Alkmaar toe. Bij ons kunt u de afspraken online boeken, maar wij zijn ook telefonisch goed bereikbaar.

Taxi luchthavens

Bent u op zoek naar een taxi die je vanuit Alkmaar naar luchthavens zoals Schiphol, Düsseldorf of Eindhoven kan brengen? Of wilt u gewoon een taxi die u vanaf het vliegveld naar huis brengt? Broos Taxi Alkmaar verzorgt ook luchthaven ritten van en naar vliegvelden toe. Dit kan zowel met een taxibusje als een ‘gewone’ taxi auto. Taxi Broos biedt taxiritten aan van en naar Schiphol Airport, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport en Düsseldorf Airport. Het fijne bij ons is dat u de afspraak voor een taxirit al van te voren kunt inboeken. Zo staan wij klaar als u naar de luchthaven toe wil of als u weer naar huis in Alkmaar wilt.

U kunt vooraf de prijs van uw rit op de website berekenen. De getoonde prijs is ook de prijs die u bij uw ophaaladres hoort. Zo komt u niet voor verrassingen te staan!

Waarom Broos Taxi Alkmaar?

Voordelen van onze taxiservice in Alkmaar:

– 24/7 beschikbaarheid
– Klantvriendelijke en professionele chauffeurs
– Lage en vaste tarieven Schiphol en andere luchthavens
– Zowel online (via de website) als offline (telefonisch) ritten inplannen

Taxi Alkmaar

Klantvriendelijkheid staat bij Broos Taxi Alkmaar hoog in het vaandel. Wij werken enkel en alleen met klantvriendelijke chauffeurs. Ze zijn speciaal door ons geselecteerd en zijn uiteraard in het bezit van alle benodigde papieren. Daarnaast werken ze allemaal al meerdere jaren als taxichauffeur en zullen ze dus niet snel verkeerd rijden. Dankzij de ervaring van onze chauffeurs zijn ze zeer ervaren op het gebied van privacy en personenvervoer. Wij doen er alles aan om uw taxirit zo plezierig mogelijk te laten verlopen.

Kortom, bent u op zoek naar een taxiservice die je van en naar luchthavens brengt? Een taxiservice die rijdt in Alkmaar en omgeving? En een taxiservice waar naast klantvriendelijkheid ook eerlijke prijzen hoog in het vaandel staan? Dan ben je bij Taxi Broos in Alkmaar aan het juiste adres.

Een afspraak maken kan gemakkelijk via de website of telefonisch via: 06-84056507 of 072-5669977